`ZEKERHEID DOOR VERTROUWEN, ACTIEF DOOR PLEZIER`

 ss

De beste ideeën ontstaan op de achterkant van een bierviltje. Zo ook het idee van een groep gemotiveerde heren om een nieuw Heerendispuut op te richten: Dominus. Mannen van de nacht te herkennen aan de rood-zwarte truien. In 2012 opgericht en vele leden verder een fundament binnen s.v. Animoso.

De jaren sinds de oprichting stonden in het teken van nieuwe feesten, uitbundige verenigings- en dispuutsavonden en de inmiddels legendarische afterparty’s. Sinds 2012 staat café TweeKeerBellen op woensdag, in de even weken, garant voor een geweldige avond. Op de dispuutsavond van Heerendispuut Dominus draait het niet alleen om Dominus, maar ook zeker om de gasten. Iedereen die binnenkomt kan rekenen op een warm welkom.

Inmiddels hebben ze een aantal terugkerende feestformule’s ontwikkeld. Met “Dominus Air” nemen ze heel de kroeg mee op reis met natuurlijk mooie bijbehorende drankacties! Net voor carnaval organiseren ze het “Dominus pre-carnavalsfeest” waar ze zorgen voor de juiste voorbereiding van zowel lever als outfit met onbeperkt bier voor een paar euro. En natuurlijk een altijd knallend verjaardagsfeest.

Naast de groei van hun dispuut zijn ze ook trots dat ze s.v. Animoso kunnen helpen met het verwezenlijken van groei. Dit wordt gerealiseerd door actief deel te nemen aan bijvoorbeeld bestuur, commissies, activiteiten en feesten. Vele avonturen hebben ze mogen beleven dankzij s.v. Animoso, de vereniging die bindt, inspireert en studenten de kans geeft om zich te ontplooien. Iets wat zij een warm hart toedragen en hopen dit ook weer de komende jaren te kunnen doen.

 

Met respect en fatsoen,

 

Heerendispuut Dominus

Site: www.heerendispuutdominus.nl
Facebook: www.facebook.com/heerendispuutdominus