Het is mogelijk een uitgebreide samenwerking aan te gaan met s.v. Animoso. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden:

Website

Dit is hét online visitekaartje van s.v. Animoso, veel aankomende studenten bezoeken onze website. Wij kunnen uw logo/banner/evenement plaatsen op verschillende plekken.

Digitale mailing

Maandelijks verstuurt s.v. Animoso een digitale mailing naar haar ledenbestand plus externe waarin een update gegeven wordt over de activiteiten van de komende maand. Hierin is ook ruimte voor partners. Deze mail heeft maandelijks een bereik van 180 leden en externen

De Quatsch

Dit is het verenigingsblad van s.v. Animoso. Deze wordt eenmaal per blok uitgegeven (4x per jaar) en bevat leuke weetjes over het vorige blok en een kalender voor volgend blok. Elke Quatsch heeft haar eigen thema, zodat het ook leuk blijft om deze te lezen!

De Anipromo

Dit is hét studenteninformatie magazine voor alle eerstejaarsstudenten van de gehele Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool te s’-Hertogenbosch en heeft jaarlijks een gemiddeld bereik van 3000 nieuwe studenten.

Facebook

 Wij hebben een openbare en een interne Facebook groep, wij kunnen hier berichten in posten die door ons ledenbestand of de mensen die onze pagina leuk vinden gelezen worden.

Wellicht heeft u nog andere mogelijkheden om partner te worden van s.v. Animoso of bent u geïnteresseerd in uitgebreidere informatie over onze mogelijkheden. Neem dan gerust contact op met onze PR-commissie, zij zijn te bereiken via pr@animoso.com.