Gezelligheid en gastvrijheid, daar draait het om in deze stad. Het is ook niet voor niets dat ’s-Hertogenbosch in 2010, 2011, 2012 én 2013 uitgeroepen is tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Zomers staat de markt vol met terrasjes waar iedereen elkaar tegen komt en gezellig een drankje gaat drinken, maar voor de mensen die niet van terrasjes houden biedt ’s-Hertogenbosch ook prima de gelegenheid om te winkelen. Van exclusief tot heel gewoon, voor ieder wat wils.

markt_den_bosch-copy2

Met 113 cafés en 125 restaurants is er ’s avonds in ’s-Hertogenbosch ook genoeg te doen. Van een simpele maaltijd bij de Mac tot een luxe maaltijd bij een van de andere 124 eetgelegenheden. Op donderdagavond vind je in ’s-Hertogenbosch het bruisende studentenleven. Zo zijn er op verschillende plaatsen in de stad uitgaansgelegenheden. Grotere en kleinere kroegjes en cafétjes zorgen ervoor dat er voor iedereen iets leuks te vinden is. Maar natuurlijk kun je in ’s-Hertogenbosch ook prima terecht voor haar ‘beauty’. Zo heb je in ’s-Hertogenbosch de Sint Jan, maar ook een mooie Binnendieze waar je doorheen kunt varen (dit zijn leuke uitjes voor de Papa en Mama-dag van s.v. Animoso).

Van feestbeest tot cultuurfreak, iedereen kan zijn ei kwijt in ’s-Hertogenbosch. Animoso kan je hierbij een handje helpen, vooral wanneer je in aanraking wil komen met het bruisende studentenleven hier!