De commissies van s.v. Animoso hebben allemaal hun eigen specifieke taken en houden de vereniging draaiende.

Media

De jongste en kleinste commissie binnen s.v. Animoso. De media commissie houdt zich bezig met alle media rondom en binnen s.v. Animoso. Binnen deze commissie is creativiteit en innovatie heel belangrijk. De Anipromo, de website, posters en dergelijke zijn voorbeelden van waar de media commissie zich mee bezig houdt.

SpA (Sport en Activiteiten)

De sport en Activiteiten commissie zorgt gedurende het hele jaar voor zeer uiteenlopende en vooral leuke activiteiten. Hieronder vallen onder meer het ledenweekend, zeilweekend, de schiet-BBQ! En het SpA-uitje wat elk jaar verschilt. De SpA commissie is wederom een hechte groep die met veel deze plezier deze activiteiten neer zet.

Feest

De feestcommissie, de naam zegt al genoeg. De feesten die gegeven worden door s.v. Animoso worden georganiseerd door deze commissie. Elke keer zijn de feesten goed bezocht en hebben ze de meest uiteenlopende thema’s. Het foute fitness feest, zoenfeest, en startersfeest zijn hier voorbeelden van. Deze commissie verzorgt jaarlijks de meest uiteenlopende feesten.

Intro

De intro commissie is de eerste commissie die je echt tegen komt, zij organiseren de knallende introductie van s.v. Animoso. Daarnaast organiseren zij later in het jaar de twee familiedagen; broers- en Zussenborrel en de Papa- en Mamadag. Zij zijn er om ”s-Hertogenbosch aan jou te laten zien en je een onvergetelijke tijd te bezorgen tijdens de introductie.

Public Relations en Sponsoring

De PR-commissie is een belangrijke commissie, deze zorgt namelijk voor de sponsoren. Zonder sponsoren geen spetterende activiteiten. Als lid van de PR-commissie kom je op verschillende manieren in aanmerking met externe contacten.

Lustrum

Animoso bestaat 30 jaar aankomend collegejaar, om dit te vieren worden er vele activiteiten georganiseerd die in het teken staan van dit jubileum. Deze commissie organiseert al deze activiteiten. De voorbereidingen van dit grote jubileum zijn ruim een jaar bezig.