Over ons

Damesdispuut Flair bestaat al 16 jaar, sinds 5 oktober 2004 werden wij officieel erkend als Damesdispuut der s.v. Animoso. Vanaf die dag hebben wij het Bossche uitgaansleven onveilig gemaakt met onze mooie dansjes en met onze heerlijke uitstraling! 

We halen alles uit ons studentenleven en zorgen ervoor dat geen enkele avond saai is, er is altijd wel iemand om gezellig mee te borrelen of te feesten. Onder ons motto 'Flairleidelijk zoals we zijn' weten wij menig studentenhart op hol te laten slaan. Met volle trots staan wij op de donderdag in de oneven weken in onze blauw met roze polo in Feestcafé de Lalalaa en beleven wij de meest onvergetelijke avonden. 

Ondertussen bestaat Flair uit maar liefst 43 Flairleidelijke dames!! Deze Flairdames zijn niet alleen te vinden op de Flairavonden waar je ze kan zien shinen, wij zijn ook altijd in voor andere leuke feestjes! Wij Flairdames zien en spreken elkaar buiten onze stamkroeg allemaal dagelijks, we zijn een hele hechte vriendinnengroep. Ook buiten de vereniging doen wij veel leuke dingen samen, zoals festivals bezoeken, weekendjes weg en samen borrelen. Regelmatig borrelen we met Herendisputen uit andere studentensteden om ook daar het studentenleven te proeven. Je hoort het al, deze groep dames zit nooit stil! 

Damesdispuut Flair maakt natuurlijk deel uit van studentenvereniging Animoso, hier zetten wij ons actief voor in. Alle Flairdames zitten in een commissie binnen de vereniging. Daarnaast organiseren wij ook de vetste feesten en activiteiten!

https://damesdispuut-flair.weebly.com/

De drie feesten van Flair zijn:

   

Flair verjaardag

Het feest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt; de Flair verjaardag! Iedere verjaardag hangt vast aan een leuk thema, wat terug te zien is aan onze outfits, de aankleding en de leuke drankacties. In de leukste kroeg van den Bosch, Feestcafé de Lalalaa, is dit feest het complete plaatje

Flair aus tirol

Flair aus Tirol staat helemaal in het teken van bier, Tiroler outfits en gezelligheid. Op deze avond is de kroeg helemaal versierd in Tiroler sferen en brengen we het winterse gevoel nog even terug met een lekker ski-outfit, of kom jij in een Dirndl?

Flair full  moon

Flair Full Moon is het meest kleurrijke en mooiste feest van het jaar. Met neon-kleding, schmink en versiering in allerlei verschillende kleuren en natuurlijk lekkere drankjes, is dit feest niet te missen. Dit feest wordt gegeven in de zomerperiode, waardoor het een lekkere tropische sfeer geeft en iedereen los kan gaan op de leukste muziek. 

Interesse?

Ben je benieuwd geworden naar Damesdispuut Flair en lijkt het je leuk om een keertje langs te komen? Elke donderdag avond in de oneven kalenderweken kan je samen met ons een drankje drinken en dansen in het leukste café van Den Bosch, de Lalalaa!  Neem ook vooral een kijkje op onze website of op onze Instagrampagina. @Damesdispuut_Flair

Neem met ons contact op:

flair@animoso.com