Studentenvereniging Animoso 's-Hertogenbosch

Welkom op de website van s.v. Animoso, De studentenvereniging van Den Bosch verbonden aan Avans Hogeschool.

Animoso is een studentenvereniging waar iedereen zelf kan bepalen wat hij/zij doet. Niets is verplicht, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om bij een jaarclub, commissies of een dispuut te gaan. Alle informatie hierover vindt je op de site.

Bij vragen kan je altijd een mail sturen naar info@animoso.com of klik op het kopje ‘Contact’.

Studentenvereniging Animoso 's-Hertogenbosch
Schrijf je in voor de introductieweek

Schrijf je in voor de introductieweek

Meld je aan voor de introductieweek!

Ga jij volgend jaar studeren in ‘s-Hertogenbosch of ben je al begonnen aan een studie en wil jij nieuwe mensen leren kennen, je netwerk vergroten en het meeste uit je studententijd halen? Meld jezelf dan aan voor de introweek van 17 t/m 21 augustus en maak kennis met s.v. Animoso. Alle informatie die je wilt weten over Animoso is hier te vinden.

Meld je aan!

Disputen

Disputen behoren tot de bouwstenen van een studentenvereniging. Een dispuut bestaat uit een hechte vriendengroep die jaarlijks gevuld wordt door aspiranten. S.V. Animoso telt vier disputen waarvan twee heerendisputen en twee damesdisputen.

Disputen
Jaarclubs

Jaarclubs

Wat onze vereniging ook kenmerkt, is dat íedereen in een jaarclub terecht komt. Een jaarclub is een groep met vrienden of vriendinnen die je vindt binnen het jaar waarin je lid wordt. Vele jaarclubs zijn zo hecht dat ze zowel tijdens als na hun studententijd met elkaar weekendjes weg gaan en diners of reünies houden (bijvoorbeeld op de vereniging). Een groep vrienden voor de rest van je leven!

Commissies

Jezelf ontplooien is iets wat binnen de vereniging centraal staat. Animoso is een vereniging voor en door leden en het is ontzettend leerzaam om een van de vele commissies te doen. De werkzaamheden kun je naast je studievolgen en staat als een pré op je CV.

Commissies

Lid worden van s.v. Animoso?