Het bestuur van S.v. Animoso

Woordje van de voorzitter

Leuk dat je aan het rondkijken bent op onze site! Door lid te worden krijg je de kans om écht alles uit je studententijd te halen, want naast het studeren bestaat een mooie studententijd uit veel meer dan dat. Je kan ons altijd bereiken via bestuur@animoso.com met al je vragen of als je een keer wil langskomen om kennis met ons te maken! Hopelijk tot gauw in de Borrelbar! 
Met vriendelijke groet, 
Dani Vercouteren, Praeses der S.V. Animoso 

Het bestuur is van groot belang voor S.V. Animoso omdat het zorgt voor leiderschap, structuur en richting. Het bestuur is verantwoordelijk voor het bepalen van de doelen van de vereniging, het organiseren van evenementen en activiteiten, het beheren van de financiën en het vertegenwoordigen van de vereniging naar buiten toe. 

Praeses 
Dani Vercouteren

Als Praeses sta je aan het hoofd van het bestuur en ben je het gezicht van de vereniging, zowel intern als naar buiten toe.

Vice-praeses
Yord van Spriel

Als Vice-Praeses ben ik de rechterhand van de Praeses en help ik hem waar nodig. Ook ben ik de eindverantwoordelijke van ons communicatie platform en zorg ik dat alles daarop up to date is. 

Quaestor
Sander van stee

Als Quaestor houd ik mijzelf bezig met de financiën van Animoso. Ik zorg ervoor dat het bestuur en de commissies hun taken kunnen vervullen en geef ze een budget om dat te bekostigen. 

Abactis
Svea van der lienden

Als Abactis zorg ik voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Daarnaast houd ik de ledenadministratie bij van alle leden. En als laatste is de taak aan mij om tijdens alle vergaderingen te notuleren​.

Assessor
Dena vereijken

Als Assessor is het mijn hoofdtaak om te zorgen dat de commissies goed blijven draaien. Daarnaast help ik het bestuur waar nodig met andere taken.