Woordje van de voorzitter:

Leuk dat je aan het rondkijken bent op onze site! Door lid te worden krijg je de kans om écht alles uit je studententijd te halen, want naast het studeren bestaat een mooie studententijd uit veel meer dan dat. Je kan ons altijd bereiken via bestuur@animoso.com met al je vragen of als je een keer wil langskomen om kennis met ons te maken! Hopelijk tot gauw in Feestcafé de Lalalaa! 
Met vriendelijke groet, 
Thijs van der Heiden, Praeses der s.v. Animoso

Thijs van der Heiden

Praeses

Als Praeses sta je aan het hoofd van het bestuur en ben je het gezicht van de vereniging, zowel intern als naar buiten toe.

Wieger Meij

Vice-Praeses

Als Vice-Praeses ben ik de rechterhand van de Praeses en help ik hem waar nodig. Ook ben ik de eindverantwoordelijke van Socie en zorg ik dat alles daarop up to date is. Daarnaast ben ik ook een aanspreekpunt binnen het bestuur.

Abel Wals

Abactis

Als Abactis zorg ik voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Daarnaast houd ik de ledenadministratie bij van alle leden. En als laatste is de taak aan mij om tijdens alle vergaderingen te notuleren

Sven Sanders

Quaestor

Als penningmeester (Quaestor) houd ik mijzelf bezig met de financiën van Animoso. Ik zorg ervoor dat het bestuur en de commissies hun taken kunnen vervullen en geef ze een budget om dat te bekostigen. Naast de financiën ondersteun ik de andere bestuursleden waar nodig

Romena van Dooren

Voorzitter extern

Als voorzitter extern is het mijn hoofdtaak om te zorgen dat de commissies die extern werken goed blijven draaien. Daarnaast help ik het bestuur waar nodig met andere taken. 

Marijn de Vries

Voorzitter intern

Als voorzitter intern is het mijn hoofdtaak om te zorgen dat de commissies die intern werken goed blijven draaien. Daarnaast help ik het bestuur waar nodig met andere taken.