Het bestuur van S.v. Animoso

Woordje van de voorzitter

Leuk dat je aan het rondkijken bent op onze site! Door lid te worden krijg je de kans om écht alles uit je studententijd te halen, want naast het studeren bestaat een mooie studententijd uit veel meer dan dat. Je kan ons altijd bereiken via bestuur@animoso.com met al je vragen of als je een keer wil langskomen op de dinsdagavond om kennis met ons te maken! Hopelijk tot gauw in de Borrelbar! 

Met vriendelijke groet, 
Sem van der Valk, Praeses der S.V. Animoso 

Het bestuur is van groot belang voor S.V. Animoso omdat het zorgt voor leiderschap, structuur en richting. Het bestuur is verantwoordelijk voor het bepalen van de doelen van de vereniging, het organiseren van evenementen en activiteiten, het beheren van de financiën en het vertegenwoordigen van de vereniging naar buiten toe. 

Praeses

SEM VAN DER VALK
Als Praeses sta je aan het hoofd van het bestuur en ben je het gezicht van de vereniging, zowel intern als naar buiten toe.

Vice-Praeses

MARA WILMS
Als Vice-Praeses ben ik de rechterhand van de Praeses en help ik hem waar nodig. Ook ben ik de eindverantwoordelijke van ons communicatie platform en zorg ik dat alles daarop up to date is. 

Abactis

JOLIE KERSTENS
Als Abactis zorg ik voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Daarnaast houd ik de ledenadministratie bij van alle leden. En als laatste is de taak aan mij om tijdens alle vergaderingen te notuleren​.

Quaestor

ROBIN BAUMHOVER
Als Quaestor hou ik mij bezig met de financiële situatie van de vereniging. Ik hou de boekhouding bij en zorg ervoor dat de vereniging financieel gezond blijft.

Assessor

JANNEKE DECKERS
Als Assessor is het mijn hoofdtaak om te zorgen dat de commissies goed blijven draaien. Daarnaast help ik het bestuur waar nodig met andere taken.