DE LEGENDARISCHE FEESTEN VAN DOMINUS:

   

Dominus air

Pak je spullen maar vast in want wij nemen jullie mee op reis naar de gekste bestemmingen met een heel scala aan drankacties! PS we kunnen niet iedereen thuisbrengen

Dominus pre- carnaval

Je kan je kiel al bijna weer uit de kast halen, want Carnaval komt er weer aan. Met een kroeg die compleet versierd is in de Oeteldonkse kleuren, knallen we het dak door de stratosfeer heen en luiden we Oeteldonk in met stijl.

Dominus verjaardag

Ieder jaar op 24 april viert Heerendispuut Dominus zijn verjaardag met iedereen die het lief is.

Interesse?

Zin om een keertje langs te komen of benieuwd naar het dispuutsleven? Stuur ons gerust een appje (Rene van Osch 
06 3956 7489)

Over ons

De beste ideeën ontstaan op de achterkant van een bierviltje. Zo ook het idee van een groep jonge heren die eind 2011 een nieuw dispuut wilde oprichten. Na de aspirant-dispuut periode was het op 24 april 2012 eindelijk zo ver.

De oprichting van Heerendispuut Dominus is werkelijkheid geworden door Praeses Joris Rijnsburger, Ab-actis Floris ter Heide, Tom Kokkeler, Evert Boon, Sebastiaan Nonnekens en Roell Wähle.

Inmiddels aangevuld door vele anderen is Heerendispuut Dominus met recht het meest vooraanstaande dispuut van s.v. Animoso. Een hechte groep Dominus-mannen waar het plezier vanaf spat!

Heerendispuut Dominus is het gezelligste dispuut onder de vlag van S.V. Animoso. De heeren van Dominus willen nieuwe energie in de vereniging blazen. Dit wordt gerealiseerd door actief deel te nemen aan bijvoorbeeld bestuurlijke functies, commissies, activiteiten en feesten.

De kroegavond in Bar Boas op woensdag in de even kalenderweken staat garant voor een geweldige avond. Op de woensdagavond draait het niet alleen om Dominus, maar ook zeker om de gasten. Iedereen die binnenkomt, kan rekenen op een warm welkom van Heerendispuut Dominus.

Studentenvereniging Animoso voegt echt iets toe aan je studententijd. Schrijf je daarom in voor de vrijblijvende introductie van S.V. Animoso en maak o.a. kennis met Heerendispuut Dominus.

Met respect en fatsoen,

Cede Maiori!

Heerendispuut Dominus

www.heerendispuutdominus.com/