Over ons

Soluna begon met een aantal fanatieke dames die vonden dat het anders kon. Met een moderne, frisse blik keken zij naar het dispuutszijn. Zo groeide Soluna uit tot een hechte vriendinnengroep. Deze dames mogen zich sinds 21 mei 2019 officieel Damesdispuut Soluna noemen. Daarmee zijn zij de nieuwste aanwinst van s.v. Animoso. Warm als de zon en wild als de nacht gaan ze door het leven, te herkennen aan ons aqua-kleurige logo dat op onze grijze polo’s staat te shinen!     

Met een flinke dosis energie staat Soluna iedere donderdag in de even weken in Stadsherberg 't Pumpke. Dit café aan de Parade in Den Bosch is hun thuishaven vol gezelligheid en de basis voor al hun knalfeesten. Het feest eindigt pas wanneer iedereen sterretjes zien!     

Verder zetten de dames van Soluna zich graag in voor s.v. Animoso door deel te nemen aan commissies, het bestuur en alle geweldige activiteiten. Zij willen met hun moderne denkwijze die afwijkt van tradities de vereniging helpen groeien en daarbij vooral iedereen welkom laten voelen! Maar ook buiten de vereniging zijn ze erg actief. Zo gaan de dames ieder jaar op vakantie en gaan ze samen naar festivals en feestjes. Elkaars verjaardagen worden groots gevierd en ieder weekend is Soluna op het terras te vinden. Dus voor een goed feest of gewoon een gezellige babbel kun je altijd bij deze dames terecht.

https://www.damesdispuutsoluna.nl/

De drie feesten van soluna zijn:

Soluna birthday

Wij van Soluna houden wel van een feestje! Onze verjaardag (de dag waarop wij officieel damesdispuut werden) kunnen we dus niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Een gegarandeerd knalfeest!

Jungle by night

De naam zegt het al… Ga met ons mee op safari tot diep in de jungle, waar het beest in jou zal ontwaken. Onze geweldige drankacties zullen hier zeker bij helpen.

Ain't no party like a themed party

Een goed feestje heeft een goed thema nodig. Daarom willen wij ieder jaar verrassen met een nieuw thema, nieuwe drankacties en een avond om nooit te vergeten!

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je gezellig om een keer bij ons langs te komen?
Bel of app dan naar:

Myrthe Lemmens
Praeses Damesdispuut Soluna
+31 6 29 91 66 13

Neem met ons contact op:

damesvansoluna@gmail.com