Over ons

Iedere man moet een thuisbasis hebben. De Heeren van Brack hebben deze thuisbasis gevonden in de stad ’s-Hertogenbosch en staand de schaduw van de Sint Jan, in ‘Tapperij De Saeck’. Brack heeft zowel de stad ’s-Hertogenbosch als zijn stamkroeg ‘Tapperij De Saeck’ hoog in het vaandel staan. Met deze plaatsen als thuisbasis worden vele feesten en activiteiten georganiseerd. Bij het organiseren van de feesten en activiteiten worden er altijd gebruik gemaakt van een vast aantal aspecten waar Brack bekend omstaat: een goede organisatie, een lage (entree)prijs, veel en goedkoop Heineken bier, goede muziek en vooral veel gezelligheid!

https://heerendispuutbrack.com/

Dè drie knalfeesten van Brack zijn:

   

De Vossenjacht

Een kroegentocht georganiseerd door Brack. Hierbij wordt traditiegetrouw bij 5 kroegen aangedaan, waarbij in iedere kroeg een fust Heineken bier “getackeld” wordt. De deelnemers krijgen naast veel gratis bier een Heineken-Vossenjacht-polo.

Brack De Jacht

Het dispuutfeest van Brack met een nostalgische bierprijs van 50 cent.

Brack Verjaardag

Verjaardagsfeest ter ere van de oprichting van het dispuut Brack.

Bracktiviteiten

De Brackmiddag tijdens de s.v. Animoso introductie, het Eerstejaarsdiner, de Post-Intro-Video-Avond en natuurlijk niet te vergeten de dispuutavonden. Kortom de “Bracktiviteiten” zijn zeker de moeite waard als je van een leuke studententijd wilt genieten!

Neem met ons contact op:

info@heerendispuutbrack.com