De introductie

De introductie wordt begeleid door de introductiecommissie van s.v. Animoso. Dit is een gezellige groep jongens en meiden die zich het gehele jaar hebben ingezet voor het organiseren van de introductietijd en de promotie hiervan. Het zijn de eerste leden van s.v. Animoso waar je als eerstejaars kennis mee zal maken en ze zullen er de gehele introductie bij zijn om alles in goede banen te begeleiden. Ze zijn ook een aanspreekpunt voor de eerstejaars en je kan met alles naar ze toe komen.

Zie hier de eerstvolgende introductieperiode!

Tijdens de introductie wordt je samen met andere eerstejaars ondergebracht bij een zogenaamde ‘slaapouder’. Dit zijn ouderejaarsstudenten die hun studentenkamer ter beschikking hebben gesteld voor de introductie. De slaapouders zorgen ervoor dat iedereen aan het einde van de dag veilig thuis komt en dat er de volgende dag een lekker ontbijtje is. Kortom de perfecte manier om een kijkje te nemen in het studentenleven in een studentenhuis.

Voor de introductietijd zijn veel activiteiten georganiseerd die bedoeld zijn om op een leuke manier kennis te maken met de andere eerstejaars, ’s-Hertogenbosch, s.v. Animoso en het studentenleven.

De avonden (en nachten) worden gevuld met feesten en kroegentochten in de leukste kroegen van ’s-Hertogenbosch. Je zult al snel merken dat hoewel ’s-Hertogenbosch niet direct als studentenstad bekend staat, er wel degelijk een bruisend studentenleven te vinden is waar je jezelf (als je daar zin in hebt) elke dag van de week tot in de late uurtjes kunt vermaken.

Richting het einde van de intoductietijd krijgen de eerstejaars de kans om jaarclubs te vormen. Een jaarclub is een groep studenten uit hetzelfde jaar die samen een eigen bierblad, een vlag en eventueel jaarclubkleding ontwerpen en dragen. Indien je ervoor kiest om na de introductietijd lid te worden van s.v. Animoso zul je met je jaarclub de strijd aangaan met andere jaarclubs tijdens de jaarclubcompetitie. Deze bestaat uit activiteiten die gedurende het collegejaar plaatsvinden en waar je als jaarclub punten voor kan verdienen. Bij de activiteiten kun je denken aan dingen als het organiseren van een feest of het spelen van een beerpong toernooi.

Lidmaatschap
S.V. Animoso

Aan het einde van het weekend kun je ervoor kiezen je in te schrijven voor s.v. Animoso. 
Je bent dan officieel lid en kunt dan profiteren van alles wat de vereniging te bieden heeft, zoals:

Kroegavonden

Gezellige kroegavonden (dinsdag- en woensdag avond)

Activiteiten

Leuke activiteiten zoals de bierspelen en lasergamen.

Weekenden weg

Weekenden weg zoals het ledenweekend en het zeilweekend

Feesten

Verschillende feesten die door S.V. Animoso en door haar disputen worden georganiseerd.

Studie

Hulp van ouderejaarsstudenten met je studie indien je dit nodig hebt.

CV opbouwen

Een commissie en/of het bestuur versterken om ervaring op te doen en om aan je cv te werken.

Introductieweekend

Interesse in het studentenleven van 's-Hertogenbosch maar onze introductieweek gemist? Schrijf je dan in voor het introductieweekend van Animoso! Klik hieronder voor meer informatie!

Planning & Inschrijven