Stamkroeg Animoso

De Lalalaa, dit is onze stamkroeg. Hier zijn wij elke donderdag te vinden om een lekker biertje te drinken. Je hebt hier al voor 15 euro 8 munten om bier en fris van te kopen!

Disputen stamkroegen

De Buurvrouw

Heerendispuut Dominus is om de week op woensdag te vinden in de Buurvrouw. Je hebt hier voor 20 euro 10 munten! Hier zal het bier rijkelijk vloeien en zal er geen biertje verspild worden. 

Meer over Dominus

De Lalalaa

Damesdispuut Flair is om de week op donderdag te vinden in de Lalalaa. Hier heb je dus ook weer voor 15 euro 8 munten! Er zullen hier weinig mensen stil zitten en wordt er genoeg gedanst. 

Meer over Flair

De Saeck & Taveerne

Heerendispuut Brack is elke woensdag te vinden in De Saeck & Taveerne. Hier ook weer 8 munten voor 15 euro! Lekker op het tras, binnen of buiten pilsen. Hier kan het! Echter zijn deze munten ook op woensdag geldig in de Taveerne. Helemaal top, om lekker hard en goedkoop door te feesten! (Let op muntjes alleen te verkrijgen bij De Saeck)

Meer over Brack

Roels

Damesdispuut Soluna is om de week op donderdag te vinden in de Roels. Je hebt hier voor 22 euro onbeperkt fris en bier. Er zal hier altijd hard worden meegezongen met de bekende liedjes. 

Meer over Soluna